Sana,senin silahınla cevap vereyim,"oruç oruç günaha giremem" demişsin ya,bugün Tophane'den dönerken Eminönün'de bir camiide "Cehalet Felakettir" yazısını gördüm,madem inançlısınız bir gün gidip o camiide ibadet etmenizi isterim,inanıp farklı davrandığınız için

Kendi alfabenizi yazabilirsiniz,bunu konuşmaya da başlayabilirsiniz hatta farklı dillerden de karakter alabilir,esinlenmiş olabilirsiniz. Bunun adı dil'dir. Türk Alfabesinin kökeni Latin alfabesi değilmi zannediyorsunuz ?
Dil,düşünce, duygu ve güdüleri, doğrudan doğruya ya da dolaylı olarak bildirmeye yarayan herhangi bir anlatım aracıdır. Yalnızca insanlar dil kullanmaz,Yunuslarında aralarında anlaştığı bir dil mevcuttur.
Sizin yaşadığınız coğrafyada,bir dilin oluşması için ne gerekir bilmiyorum fakat,benim yaşadığım coğrafyada insanların,birbirleriyle iletişime geçebilmesini sağlayan her türlü araç dildir.
Umarım bu bilgiler,ortaokul hayatınıza olumlu etki ederde,direkt olarak 7. sınıftan başlarsınız. Bu dersten sonra ki eğitim hayatınızda başarılar dilerim.
Umarım bu yazı beynine işlemiştir, "Cehalet Felakettir".
Neyse atalarımız ne demiş Etme çoluk çocukla muhabbet küstürürsün silme cam kırıyla kestirirsin.
Koçum sen bu kafanla bildiğin yolda ilerle ilk okul bebeleri gibi yok şu sınıftan başlarsın yok bu sınıftan başlarsın gibi laf etme, mahalledeki ilkokulun çocuklarını andırıyorsun bana.
Artı şu lafına havada uçan kargalar bile güler.
"Sizin yaşadığınız coğrafyada,bir dilin oluşması için ne gerekir bilmiyorum fakat,benim yaşadığım coğrafyada insanların,birbirleriyle iletişime geçebilmesini sağlayan her türlü araç dildir."
Birbirleriyle geçebilmesini sağlayan her türlü araç dildir. Kendi ağzınla diyorsun araç diye sonra tutmuşsun dil diyorsun. Vay anasını cebimdeki cep telefonu demek bir dil di be. Bunu öğrendiğim iyi oldu.
Benim için konu kapanmıştır sen kendi kendine buradan devam edebilirsin

hiç güleceğim yoktu sabah sabah.