Valla ben kapatılmasına ne üzüldüm nede sevindim. fakat bu tarz siteler halk için değil kendi çıkarlarını güdmek, bol sıfırlşı rakamlar kazanmak için açılır. kimse babasının hayrına, güzellik olsun diye site açmaz. telekomda bunun farkında, böyle projelere kendi öncülük edemediği bol rakamlı paraları kazanamadığı için belkide pişman. unutmayalım, dünyada bu projenin öncüsü bizlere duyuran rapiddir. bize özgü değildir, tamamen kopyacı mantık üzerine açılmıştır. yani bunu türkler buldu ama kapatıldı demeyelim hali hazırda sorunsuz çalışanları şuan mevcut. böyle amatör sitelere destek olarak bütün verilerimizin kaybolduğunu ve asla hiçbir türk sitesine destek olmamak , ücretlisini fakat yabancısını kullanmamız gerektiğini hatırlatmayı borç bilirim. türk ün en yakın dostu türktür, ama bi türk, dostunu asla bi gavur kadar koruyamaz

sokağa çık halka sor ne rapidi bilir ne yutubu. haa hemenpaylaşı hiç bilmezler oda bi gerçek halkın derdi ekmek, çok umrunda değil internet. burada bi elin parmaklarını geçemeyn 3-5 kişi bozarmış kimsenin umrumda değil güler geçerler. devlet ne derse odur, kolay özellikle haksız kazançtan kimse voleyi vuramayacaktır ben olsam uyarı vermeden kapatır, 5 senede hapiste yatırırım aklı başına gelsin. kanunlarımız yine mantıklı yaklaşmış olaya durumu bildirmişler etme eyleme demişler.