MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40 yıllık kulubüz 6 şampiyonlugumuz var diyorsunda,Trabzonspor 1 kez bile olsun sana şampiyonluk sevinci yarattımı, Ben defalarca takımımın şampiyonluğu kutlama şerefine eriştim. 105 yılda "yalnızca" 11 kere şampiyon olsada(!)
Taş atmakla olmaz bu işler.
Taş falan attığım yok, mantıksız mantıksız şeyler yazıyorsun. Adama sorarlar hemşerim memleket nire?? Bu ülkede herkes memleketinin takımını tutsa çok daha kaliteli bir lig olurdu. Nerelisin sen? Hadi ol Ankaralı, niye tutmuyorsun Ankaragücü'nü ya da diğer 3 Ankara takımını? Çünkü onlar sana göre güçsüz, onlarla ben şampiyonluk "yaşadım" diyemezsin. Ben senin gibi fanatik bir insan değilim, takımım kötü oynadığında kötü oynadı da diyebilirim. Şayet yazdığım gibi seyircimiz berbattı da diyebiliyorum. Adama soruyorsun hangi takımlısın, fenerbahçe diyor, nerelisin diyorsun Diyarbakır diyor. Güçlünün yanında olmak kolaydır. Ayrıca Trabzonspor bana çok defa Türkiye Kupası sevincini yaşattı, benim hatırladığım 2 defa şampiyonluk kaçırdı. Benim yaşıtım olan Fenerbahçeliler de Türkiye Kupası göremedi diye takım mı bırakmalı? Bu başlıkta ki son yazım dı, emin ol neyin ne olduğunu tarafsız gözle okuyan insanlar anlar.