stfrld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
napican vergi bilgilerini.Eger varsa host mu satin alicaksin?
Adam satiyor serbest piyasa.Birbirinizin isine comak sokmaktan niye bu kadar haz duyuyorsunuz.
Sen hic Vcd satan bir isyerindeki adamin sokaktaki korsan cd ciye laf soktugunu dovdugunu gordun mu?Kizar ama hic bisey diyemez.Polise haber verir polis gerekeni yapar
Arkadasi tanimiyorum.
TurkoServer dan vergi bilgileri temin edilmiştir. Benim kimsenin satışını baltalama amacım yoktur! olmayacaktır! Sadece vergi vermeyerek bu devletin, milletin emeklerini görmezden gelenleri en azından böyle buluyor , kimseye de bu firma vergi vermiyor bundan almayın demiyorum. Sadece mesajda bilgileri istiyorum... Ayrıca benzetme çok yanlış; ben şuan hosting hizmeti vermemekteyim... Tekrar hatırlatayım TurkoServer ın vergi bilgilerini pm ile aldım.

Alıntı
Vergi vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu bilir. Devlet işlerinin düzenli yürümesi ve hizmetlerin yapılabilmesi için vergisini zamanında ve doğru olarak öder.

Toplum içinde insanların rahat ve huzurlu yaşaması için düzenlenmiş olan kanun ve kurallara uyar. Bunun her vatandaşın görevi olduğunu bilir. Özgürlükler sınırsız değildir. Görev ve sorumlulukların yerine getirildiği toplumlarda, huzur ve adalet vardır.
Bunları birilerinin hatırlaması gerektiğini düşünüyorum..