Merhaba Arkadaşlar
İnşallah konuyu doğru yere açmışımdır. PHP Bilgimi geliştirmek ve daha profesyonel seviyelere çıkarmak için bir kitap almaya kara verdim webde ki uygulamaların cıvığı çıktı artık ekitaplar dersen 10 senelik nerdeyse.
Güncel Yazılmış
Güncel kodlama ve sql teknikleri kullanılmış
Anlaşılır dille fazla saçma sapan masalsı bilgiler olmadan
anlatım yapılmış güzel bir kitap arıyorum tavsiyeniz nedir acaba?
Ayrıca bir kaç yorumunuzu daha almak istiyorum direk php5 kitabı almayı düşünüyorum nasıl yapayım sizce php4 kitabını ve php4 ü cıvık cıvık detaylarını görmeye gerek yok diyorum.
Birkaç kitap araştırdım aslında:
1-
kitapyurdu: kitap, PHP 5/Dünyanın en Hızlı Web Programlama Dili - Mehmet Şamlı, php 5/dünyanın en hızlı web programlama dili, PHP 5/DÜNYANıN EN HıZLı WEB PROGRAMLAMA DILI (Yayın Yılı: 2005)
2-
kitapyurdu: kitap, PHP, MySQL ve Apache Cd'li / Herkes İçin! - Julie C. Meloni,Gökmen Özveri, php, mysql ve apache cd'li / herkes İçin!, PHP, MYSQL VE APACHE CD'LI / HERKES İÇIN! (Yayın Yılı: 2006)
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar buna göre bir karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler
Kardeş kitap alacaksan HERKES İÇİN YAZANLARDAN ALMA. O kitaplarda çok enterasan ilk sayfada sanki özürlüye anlatıyo, ikinci sayfa'da Bill Gates'e.... Bak UZMANLAR İÇİN yazan bir php ve mysql kitabı var, sanırım o kitaplardan biri ile aynı yayın evi (hani şu herkes için yazan)... O gayet güzeldi. Uzman olayı korkutmasın seni....
Ama en güzeli PHP bilen birine yapış, 5 kitaba bedel bence