ben de soruya bir soru eklemek istiyorum:kendi deneyimleriyle, düşünceleriyle, yeni bir seo kuralı bulmuş olan var mı?diğer tarafta yazdım, dmoz'un pagerank'e katkısının üst düzeyde olması gibi, wikipedia gibi sitelerin, sayfalarının pr'leri kaç olursa olsun bence sıfır katkısı var.ki çok yanlış.dmoz editörleri embesil siteleri onaylıyorlar, ama wikipedia editörleri çok dikkatliler.
Arkadaşlar wikidipedia ya sırf Pr veya text link olsun diye eklemeyin kesinlikle. Onun yerine bana yollayın sitenizi ben dandik Pr 0 ve çok saçma bir konudaki bloguma ekleyeyim daha fazla katkısı olur size; hem arama hem PR konusunda
Ya ben wikidipedia yı denedim. Şöyle diyim, türkçe sitemin konusunda PR 4 ten yüksek site yok, deli gibi sağa sola kaydediyom siteyi, sonra aklıma wikidipedia geldi, açtım konuyu baya güzelde şeyler yazdım, sonrada sitemin linkini koydum dış bağlantılar diye, kimsede silmemiş adam farklı bir konuda iyi yazmış, şevkini kırmayalım diye herhalde. Neyse Pr güncellemesini bekliyom Çaaaat PR 6 oldu sayfa ilk güncellemede, ama benim site text link olarak verdiğim halde o odak kelimemde hala google'de 2 sayfada çıkıyor, zerre oynamadı.
Zaten dikkat ettiyseniz, wiki'den link bi değişik veriliyo özel olarak yapmışlar sanırım... Google wiki'den linkleri önemsemiyo sanırım. Şahsen denedim takip ettim... Hiç bişe olmadı