Aslında bu durumu burda sormucaktım ama kafam çok karıştı. Sorunuma geleyim, 2 sene önce, orta okul bittikten snra, okula gitmedm okulu bıraktım hep pc merakım yüzündn. int, cafede çalışmaya başladım vs.. 2 sene kadar orda çalıştım. sonra orda çıktım başka bir işe girdim, şu an açıköğretime yazıldım.. lise için, ama benm gönlüm okula normal gitmek. bana tuhaf geliyor, 17 yaşından snra liseye normal olarak başlamak, çok fazla çekingenim o yüzden sanırım. dün kız ark.la konuşurken, dedi çekingen olursan çok şey kaybedersin milletten sanane okumana bak dedi haklıydıda.. Sizce açıköğretim kaydımı iptal ettirip, liseye normal mi gideyim, yoksa açıköğretimden mi gideyim? acaip pismanım zamanında okulu bıraktığım için.. siz olsanız naparsınız, ?? açıköğretim mi, yoksa normal olarak mı gidersiniz??
belki burayada bu konuyu açmam abest olabilir ama, sadece önerilerinizi öğrenmek amacım..
Erol arkadaşım, açıköğretim vs. hikaye.. Bırak çekingenliği, yoksa hayatta çok çekinirsin.. Boynu bükük olmanı kimse istemez.. Babam anlatıyor, dedemin işleri için okuluna ara vermek zorunda kalmış 3 sene sonraydı galiba tekrardan okumuş.. Şimdi en azından sigortası var ve devlet görevlisi..
Bilgisayar sadece bir alternatiftir.. Bunu meslek edinenlerde çok iyi bilir ki; diplomasız bir hiçsin.. Bilmiyorum, bana öyle diyorlar..