Bordomavi.net e yazdığımı aynen buraya yazayım
Alıntı
Maçı izlediğim gibi yorum yapayım istemedim o yüzden bekledim.
Öncelikle bence çok iyi yoldayız, baksanıza bu maç ne Ankara takımları maçıydı ne diğer Anadolu klüplerinin maçıydı. Biz karşımıza Beşiktaşı almışız ve resmen ezmişiz ama her zamanki gibi Beşiktaş'a şansımız tutmamış. Adamlar kaleye 4 şut çekmiş ve kaleyi bulan yok buna karşın biz 14 şut mu ne çekmişiz 7 si kaleyi bulmuş. Takımda eleştrilcek adam, şu adam çok kötüydü diye seçecek birileri yoktu bence. Forvet hattı çok etkisizdi, Yattara'nın olmaması ise bize bir tane daha Yattara gibi bir adamın lazım olması gerektiğini gösterdi. Bir takım bir adama bağlanamaz, yarın öbür gün Yattara 6 ay sakat kalsa ne yapacağız?
Sonuç olarak bu takım şampiyonluğa oynar ama olur mu bilinmez. Olmasa da dert değil, daha yeni bir takım bir iki sene daha beklenebilir bu takım bozulmadan ve iyi takviyelerle.
Bu maçta eleştirilecek en büyük etken ise "TARAFTAR". Bakın "taraftar" tırnak içinde, neden? Çünkü bu taraftar değil bu başka bir şey, bale izlemeye gelse 20.000 anca bu kadar sessiz olur. Aferim Beşiktaşlılara oh ne güzel bağırdılar. Keşke daha iyi bağırsalardı. Nesiniz siz ya? Hepiniz ben kralım diyip grup kurmuşsunuz ama hiç biriniz rezil bile değilsiniz. Sadri başkan bir an önce şu rezillere el atmalı, gerekirse parayla amigo tutulup, şu çekirdek satmada yasaklanıp bu seyirci bağırtılmalı.Nokta.