Daghan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet edilen kişi ile serverını barındırdığı firma arasında bayilik anlaşması yada sözleşmesimi varmış oda belli değil. Ticari bir ünvanı olmayan kişilerle sırf ucuz diye iş yapıp sonra öyle oldu böyle oldu demek çok saçma.
HostAnadolu demişki;
DGNTeknoloji yle iletişim kurdum. Onlar da Turkhosts un parayı vermediğinden dolayı serveri kapattıklarını söylediler.Ücreti ben ödemeyi teklif ettim , bu sefer de sunucu kiralamamda aracı olan Olgay Tutkusu denen hırsızın bütün borçlarını ödemem halinde sunucumu açacaklarını söylediler. Yedeklerimi istedim , ücret ödenmeden yedeklerimi de vermeyeceklerini söylediler.Yedeklerimin aynı makinede kalması engel oluyorsa başka bir makineye atılıp DgnTeknoloji ile çalışmaya devam etmek istediğimi söyledim , Olgay Tutkusu denen hırsızın bütün borcunun ödenmeden yedeklerimin verilmeyeceğini söylediler.

1-Şimdi bende diyorumki böyle bir durum olsa DGN neden bu adamın onlara borcu olduğunu söylesin demekki o çocuğu tanıyorlarki onlara olan borçlarını bu arkadaşdan istiyorlar
2-bu olgay tutkunun dgn ye olan bütün borçlarını neden bu arkadaşdan istiyorlar. bu arkadaş benim borcum neyse ben ödeyim size benim makinamı açın demiş.

bunlar kafa karıştırıcı