Şu konuştukların laf salatasından başka hiçbirşeye yaramıyor.Yasa yasa yasa.Ne yaptın arkadaşım.bugune kadar hangi mkapatılan mp3 sıtesı bır avukat tutup tekrar sıtesını açtırdı. sana şuan yazdıgım cevaptan bır usttekı cevabı okuyarak umarım demek istedıklerımden bir anlam çıkarabılırsın.
Benım tek kızdıgım nokta şu Hemenpaylas.com u bugune kadar kapatılan dıger İllegal mp3 sıteleri ile pekiştirerek ''herzaman oldugu gibi ''HİÇBİR SONUCA VARAMAYACAGINIZDIR''.
Yasa yasa yasa, beğenmiyorsan başka ülkede yaşa, Türkiyede herşey bu kelime üzerine dönüyor. Ben haklılar demiyorum ancak açılan davayı biliyorum. Diğer mp3 sitelerinden hiçbir farkı yok. Zaten dava adı belli, telif hakkı yasasını çiğneyen siteler (mp3 w arez v.s.) hepsi aynı kefede. Birde şimdi ülke bütünlüğünü tehtid eden bölücü siteler le ilgili davalar var, emin olun bu suçtan hiç yargılanmak istemezdiniz.
Bu yasayı çıkaran ve tasarlayanda adını vermiyim ancakşöyle söliyim siz anlarsınız= örümcek kafalı taliban yalakası insandır..