Beni bu konuda tanımış olabilirsin ancak açtığım konulara bakarsan kimin daha faydalo çalışmaları olduğunu görebilirsin. Bilmiyorum,kendini Tim Berners Lee mi sanıyorsun ama Türk İnternetine ne kattın çok merak ediyorum. Hangi büyük projede imzan var ? Hangi kitleye ne vasıfla hitap ettin ?

Babasının nicki ile siteye giren birisi (: Bu cümleye de bir o kadar şaşırıyorum. Gayet de reşit bir insanım. Babamın da web alemi ile ilgilenmesi beni gayet mutlu ediyor. Bundan ötürü bir utanç vs. durmuyorum.
Ben bu forumda 2 senedir varım canım. Okullar açılınca da kapanınca da ben burada vardım. Katkılarım ortadadır. Her ne kadar söylediğin dilimle alakam olmasa da yaş konusunda da seninle aynı yaşta olup bu tip durumlara düşeceğime,12-13 yaşında bir insan olmayı tercih ederdim.

uploader42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin kattıklarını bir sıralarsan herkes aydınlanmış olur bence.ben bu foruma birşey katmamış olabilirim ama internet dünyasına çok şey kattığımı beni tanıyan insanlar bilir zaten.Ha birşeylerden çıkar sağlamayı kar sağlamayı kastediyorsan o konuda senin eline su dökemeyizBu forumda oylama yaparsak kimin daha komik ve aciz olduğunu(babasının nicki ile siteye girebilen birisi) insanlar söyleyebilir.
Son söz olarak okullar açıldı ama hala sizler ortalıktasınız okulunuza gitsenizde millet rahatlasa boş konuşmlarınızdan kurtulsa.16-17 yaşındanki çocuklara cevabım yok benim artık o kadar küçülemiyorum kusura bakma

Bu konuyu Uğur'la konuştum. Ciddi manada ulaşım sorunu olduğu aşikar. Bu hususta yanlış bir politika yürütüyor. Ama son konuşmamızda karar aldık bundan sonra oluşacak sorunlarda ticket sistemine daha fazla ağırlık verecek ve dönüşleri hızlandıracak.

Ayrıca herşeyin üstüste geldiğini hepiniz biliyorsunuz.Bir kaç hafta önce ABD VPS'te HDD'nin yanması,şimdi de botnet sonucu ana makinenin IP bloklaması. Arkadaşın da dediği üzere,Uğur kesinlikle kötü niyetli bir insan değil. Biz varsak sorun yok kısmı bi yönde geçerliliğini koruyor. Şayet ulaşabiliyorsanız,sorununuzu muhakkak çözüme kavuşturur. Arkadaşın problemi çok istisnai idi. Servera ulaşamadığı için yedek verememesi teknik bir aksaklıktır ve kimse bununla suçlanamaz. Neyse olan olmuş,mağdur olan olmuş. Bundan sonra kimsenin sorununu üstlenip,seviyesini bilmeyen insanlarla tartışmayacağım. Kaldı ki,yolladığı MSN konuşmasında da kalitesini açıkça ortaya koymuş kişilerle ...

-Rep verenleri de biliyorum Bugün yarın banım kalkar. Pederin hesabı kullanmayı bırakıp diğer hesaba geçicem.Herkese geçmiş olsun,hayırlı ramazanlar.
uploader42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umuyorum söylediğiniz gibi olur ve bugün sistem tekrar çalışmaya başlar.ben vps hizmeti alıyordum ancak ne yazıkki 3-4 gündür kullanamıyorum.Çoğu işim yarım kaldı ve inş açılır artık.
Ayrıca Uğur Akar özünde çok iyi niyetli bir insan, ben çok tartıştım onunla bu konularda ancak artniyetli biri olduğunu düşünmüyorum.tek anlamadığım şey serverlarda sorun olduğu zaman ortadan kaybolması ve ulaşılamaması.Umarım mantıklı bir açıklama yapacaktır bu siteden ya da müşterilerine direkt olarak.