O kadar şeyi boşuna yazmışız anlaşılan. Sayın amacdizayn. Hiçbir firma yedeklerin sorumluluğunu almaz bunu bu konuda bir kaç örnekle belirttim. Tamam yedek alıyoruz ama teknik bir sorundan dolayı o yedeklerede ulaşamıyoruz şuanda. ve bu teknik sorunuda biz yapmadığımızdan dolayı (Harddisk'i biz kendimiz bozmadığımıza göre) sorumlu biz tutulamayız... Hala bizi suçlayıcı yazılar yazılıyor.
Hocam hala olayı kıvırmayı çalısıyorsun yapma artık şunu. Arkadaşın örneğinde tasarımcı+müşteri ilişkisinden bahsetmiş onun hukuku ayrı bir mevzu.
Konuya yazmayım yazmayım diyorum ama hala öyle bir tavır içindesiniz ki resmen biz müşterin üzerine yıkıyorsun olayı. Tekrar yazıyorum biz hostu senden aldık, senin makinanda kurduk siteleri ve senin makinanda sorunlar çıktı biz müşteri olarak kimi şikayet edeceğiz senden başka. Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun yedekleriniz olsaydı diye başka bir şey dediğin yok.
Yukardaki mesajlarda da yazdım cevap vermedin.
Hdd deki veri kaybını geri getirip getiremem senin sorumluğunda olduğunu biliyorsun ama hiç oralı değilsin.
Ben artık sitelerim geri gelmesini beklemiyorum ama olayı sırf müşterinin üzerine yıkmaya kalkışmanı eliştiriyorum.