ben harikahost da idim daha önce,her ne kadar sahibi şenol beyle aram iyi de olsa sorunlar yaşadım ve bu yüzden de her hafta tüm sitelerimin yedegini alıyordum.harikahost da bulunan sitelerimden 1-2 tanesinin sabah kalktıgımda geçmişe döndügünü görmüştüm ve zaten siteler yeni oldugu için önemsemedim ama ondan sonra sürekli olarak her hafta sonu yedeklerimi alıyordum.şenol bey herkesi magdur ettiginde ise zaten benim güncel yedeklerim elimdeydi ve sorun olmadı benim için.bunun olacagını tahmin ettigim hatta bildigim için önlemimi alıyordum ben.sonra harikahostla bi takım olaylar yaşandı ve acil bi host gerekiyordu bana.yakından tanımasamda uzun zamandır siteden tanıdıgım bikaç hostcuyla görüştüm ve o sırada alanadıtescile geçtim.gördügüm kadarıyla işini iyi yaptıgı söylenen,sevilen bi arkadaştı sahibi ve konudaki "Haftalık Yedekleme" seçenegini de gördükten sonra açıkcası ben hiçbi sitemin yedegini almadım,arkadaşa güvendim.yani şuan elimde harikahost dan kalma yedekler var.arkadaşı suçlamak istemem çünkü kendi elinde olan bişey degil bu yani isteyerek hd yi bozmadı o da kul yapımı sonuçta herşey gibi hd de bozulabilir.bu yüzden arkadaşa kızamıyorum ama bi taraftan da bizim o kadar emegimiz var yani bizde haklıyız.inşallah yedekleri alabiliriz,eger bu işten güzel güzel çıkarsak harikahostda oldugu gibi burada da herhafta sitelerin yedegini alacam bende