Çok denedim kardeş bu tekniği, kesinlikle info almayı hızlandırmıyor. Bildiğim ve kullandığım en sağlam yol, siteye 3-5 konu ekleyip güncel ve hızlı indexlenen bir WordPress blogdan sitenin anasayfasına link almak. Hele bu backlink'i BlogRoll değil de açılan bir konu içinden alabilirseniz 1-2 gün içinde yeni sitenizi indexletmiş olursunuz. Ben vps kullandığım ve sitelerim hep aynı ip adresine sahip olduğu için kendi sitelerimden verdiğim link çabuk indexlenmek için işe yaramıyor. Ben de WordPress blogu olan yakın bir arkadaşımdan rica ediyorum, 3-5 satırlık bir tanıtım yazısıyla benim yeni siteyi tanıtıveriyor sağolsun ve genellikle aynı gün içinde info alıyorum.
Eğer bunu yaptırabileceğiniz bir arkadaşınız veya yeni sitenin ip adresinden farklı bir ip adresine sahip güncel bir siteniz yoksa Google blog arama'dan İngilizce bir terim yazıp aratın, çıkan blogların kaynak kodlarına bakıp yorum linklerinde nofollow kullanılmamış bir blog bulmaya bakın ve bulduğunuz bir blog'a bir yorum yazıp linkinizi ekleyin. Birçok aramada, ilk 30 sonuç arasından nofollow kullanmayan bir blog bulma ihtimaliniz çok yüksektir.
Ekleme: My_X, eğer açtığın blog genel ahlak kurallarına uygun temiz bir blogsa pm'den adresini gönder ben kendi blogumda bikaç satır ile tanıtıp link verebilirim. Hem pr0 da olsa güncel bir blogdan bir backlink'in olur. Allah razı olsun demen kafi.. İnsanlık öldü mü
Ben yeni açtığım bi siteye ilk olarak o işi yapıyorum ve info alıyor hemen.