Ah canım benim ne güzel ego tatmin ediyosun sen öyle

Domain hırsızlığı ile hosting sorununu bir tutacak bir zeka seviyesine sahip olman çok üzücü. Senin bana dair düşüncelerin inan hiç umurumda değil. Beni bilen bilir,seven sever.
Birşey derdim de,oruçluyum ağzımı bozmayayım. Anladın sen beni

İnsan oğlu paranoyak olmasın

DMOZ hiyeraşisini öğren sonra gel canım
Ya seni bilen biliyor doğru:: önemli olan nasıl bildikleri ve gerçek yüzün ortaya çıktığı için nasıl sevdikleri

o kadar dürüst o kadar delikanlısın ki sadece işine gelenlere cevap verip işine gelmeyenlere cevap verememişsin
yazdıklarını yedirtirim sana bak benimle iddialaşma arkadaşım

o konuda dediğin şey sana cevap verilmemesiyle ilgili şikayetti.ayrıca domain hırsızlığı vs bir kişinin yedeklerinin verilmemesinden daha kötü bir durum değil umarım anlıyorsundur.
Uğur beyin madurları burda şikayetlerini yazdıklarında "kendinizi acındırıyorsunuz ağlıyorsunuz " tarzı cümleler kullanıyorsun.Ama ne tesadüf kendi açtığın konunda herkesten daha çok sen ağlamışsın

Aynen aktarıyorum
Alıntı
backdoor
Hakkımı sonuna dek haram ediyorum. Bu dünyada ve öbür dünyada inşallah belalar başlarından eksik olmasın. Bilsinler ki ahirette de iki elim yakalarında olacak.
Artık bundan sonra konuşamassın sanırım.Ama hoş senin gibilerde yüz olmaz pek.Astara dönüşmüştür artık