Alıntı
evet işte bende bunu anlatmak istiyorum ben sadece aracı olmak istiyorum ama siz bunu başka şekilde anladınız beyfendi zannetmeyin ki ben hiç kimseden şirketinin şifresini kullanıcı adını istiyorum ki bu söz konusu olamaz ben istemem ve zaten vermezle bende istemem bu heraldeki bi saçmalık ama beni yanlış anladınız aramızdaki geçen çirkin diyolok içinde özür dilerim k.bakmayın ben sözlerimi geri alıyorum + bide -rep atmışsınız

bunu hak etmiyordum
Haddimden fazla sert çıktıysam ben özür dilerim tekrar söylüyorum -rep ide dialog için vermedim sadece telafuz ettiginiz o kelime için verdim.
Alıntı
Şimdi güzel kardeşim şöyle açıklama yapayım sana.
Benim Ali adında yakın arkadaşım var, ben e-tasari.com firmasını tanıyorum ve Ali'ye diyorum ki gel arkadaşım e-tasari.com tanıdık ondan satın al.
Ali geliyor hostu ben ona satıyorum. Bundan kimene ? Bunu geçelim.
Anlatabiliyormuyum. Desteği ben yapacağım yani!
Evet sattığım benim için kârdır buna karışan olabilecek mi sence ? Dile getirmenin mantığı nedir ? Yada birşeylere taş koymanın. Birilerinin / birilerine önermelerine müdahale edebilme hakkını nerden buluyorsun halen anlamış değilim. Yani ben Ali'ye e-tasari.com'u senin fikrince öneremeyeceğim! Oh ne âlâ!
Arkadaşın yazısında da belli olduğu gibi önerme muhabbeti yok artada başka taraflara çekme istersen, veya anlama bozuklugu varsa ortada ona benim yapabilecegim birşey yok. Ha diyorsanki önermekten ibaret herşey, şahsen ben çeşitli konularda arkadaşlarımı önerince onlardan para almıyorum.
Alıntı
Arkadaşım vergi vermek, elektrik parası vermek senin probleminse kapat dükkanını geç evinden yap o zaman ! Bana gelip senin problemin değil şeklinde konuşma. Senin ne yaptığın umrumda değil anlatabiliyormuyum ? Problemlerini kendin çözmeye öğren.
İşte aramızdaki FARK
Alıntı
Dile getirip kendini harap etme..
Piyasanın temizlenecegini bilsem kendimi hergün forumda harab ederim sen kafanı yorma.
Detayları ögrenmek için ne yapmam gerekir herşey açık ve net ortada, ayrıca yakışmayacak birşey yapmam ben içinizi ferah tutunuz. Müşteriyi bilinçlendirmek görevimiz.