Şimdi güzel kardeşim şöyle açıklama yapayım sana.
Benim Ali adında yakın arkadaşım var, ben e-tasari.com firmasını tanıyorum ve Ali'ye diyorum ki gel arkadaşım e-tasari.com tanıdık ondan satın al.
Ali geliyor hostu ben ona satıyorum. Bundan kimene ? Bunu geçelim.
Anlatabiliyormuyum. Desteği ben yapacağım yani!
Evet sattığım benim için kârdır buna karışan olabilecek mi sence ? Dile getirmenin mantığı nedir ? Yada birşeylere taş koymanın. Birilerinin / birilerine önermelerine müdahale edebilme hakkını nerden buluyorsun halen anlamış değilim. Yani ben Ali'ye e-tasari.com'u senin fikrince öneremeyeceğim! Oh ne âlâ!
Arkadaşım vergi vermek, elektrik parası vermek senin probleminse kapat dükkanını geç evinden yap o zaman ! Bana gelip senin problemin değil şeklinde konuşma. Senin ne yaptığın umrumda değil anlatabiliyormuyum ? Problemlerini kendin çözmeye öğren. Dile getirip kendini harap etme..
Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmadan https://www.r10.net/hosting-sirketler...ml#post2471415 bunu yazabilecek kadar labalisin. Kurumsal bir firmaya bu tarz konuşmalar yakışmıyor !

Son cümleni anlamadım biraz daha detaylandırırmısın, bakayım yapacağın özel muhamele nedir ?

İlave /
Bu arada kimseye aptal, salak muhamelesi yaptığım yok, konuyu çarptırım vergi levhasıyla iş yapan firmaları üzerime atmaya çalışmanın bir mantığı yok!