Anladığım kadarıyla arkadaş sadece yonlendirme yapmak istiyor. Yonlendirebileceği potansiyeli mevcut ve biraz da gayret göstererek x firması icin hosting satmak ve bunun icin de belirli bir karpayı istiyor.

Zamanında bir çok hosting firması yaptı bunu sitelere affiliate kodu verdi site üzerinden gelen ve hosting alan müsteri başına ödeme yaptı site sahiplerine. Arkadaşınki de bu model fakat biraz daha farklı + olarak açık ve net belirtmiş paraya ihtiyacı olduğunu. Freelance host satışı yapmak istiyor firmanız üzerinden.

Bi de tamam çok tostcu var piyasada ama gözü kapalı dalmayalım bazı konulara. Şikayetler bölümüne de bir göz atalım şurda herkes tavsiye ederken ağzınızı açmadığınız bazı firma(!)lar icin ne gibi başlıklar var.

Yanlış anlamayın yapılacak şey doğru demiyorum fakat ufak şeylere yüksek tepki gösteriyoruz ve asıl tepki göstermemiz gereken durumlara sessiz kalıyoruz. Bunu hepimiz yapiyoruz.