Ben giyinimlerine v.s birşey demiyorum herkesin kendi hayatı ve kendi ailesi var. Eğer kendisi için sorun yapmıyorsa bizim sorun olarak görmemiz doğru değil.
Ama
Taksim'de mesela köşelerde 5-6li grup olarak baygın sekilde oturmak,hergün 1-2tanesi yolda özellikle bu kızdır millet 1ytl varmı istemesi,çoğunluğu 16-18yaş arası kızların büyük bölümü alkol,sigara,duman bagımlısı,dönüş yol paralarının olmaması,kimin kimin evde kaldığı belli olmaması.
Bence asıl sorun bunlardır. Hepsi böyle demiyorum. Ama bu tipteki ve kendini emocu zanedenlerde sorun var. Ayrıca birde şu anadolu cocugu emocular yokmu ne diyim ben onlara. Adam diyarbakır,siir,vandan geliyor. Kötülemek için söylemiyorum sonucta tipi dogu insan tipidir bu bellidir. Sen git o adamdan emocu yap.