Alıntı
Arkadaşa özel mesaj atanlardan biri benim.
Bunda abes ne var ben farkedemedim bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
Hosting şikayetleri bölümünden yüzlerce konu mevcut onlar yüzünden müşteri yurtdışına akıyor.. Neden acaba ??
Diyelimki bu arkadaş hosting paketini sattı desteği senmi vereceksin bu arkadaşmı diyelimki desteği sen vereceksin bu arkadaş ne demeye müşteri buldu.(sizin keyfiniz adına söylemiyorum müşterinin düşecegi durum için söylüyorum) yapacagınız şey tamamen müşteriyi kandırmak. hiçbir bilinçli müşteri bu tarz aracılarla bırak iş yapmayı yanından bile geçmez.. Şahsen ben müşteriyi bilinçlendirmekten yanayım...
Alıntı
Arkadaş benim adıma host satacak bende satış yaptığı host paketine göre ona ödeme yapacağım ?
vergi vermedigin, ofis masrafların olmadıgı, telefon, elektrik, kira gibi şeylerden haberin olmadıgı için ne satsam kar mantıgında oldugun için senin adına bir problem yok tabi.
Alıntı
Belki mevcut çevresi var bu çevreyi değerlendirip para kazanacak kimene ? Kurumsal olduğunu iddaa edip labalice konuşanlar mı karar verecek benim bulduğum ya da anlaştığım aracıya ?
bana zararı varki yazıyorum vergi verenler salak ozaman ben neden evden yapmıyorumki bu işi !! bunumu demek istiyosun. Ayrıca kimse labalice konuşmuyor dogru olanı yazmak ne zamandan beri labalilik oluyor.
Son olarak tüm bunları tartışmadan önce seni göz önünde bulundurmak daha mantıklı olurdu ama başka sefere artık.