Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
iletişim mailini açtığında hakaret okumak için spam iyidir(ben yazarım böyle mailler), teşekkür maili okumak istiyorsan seo iyidir(bunu da yazıyorum).ama yazmayı en sevdiğim mailler: sitendeki spamleri hiç sevmedim, ve yarına kadar şu google reklamındaki iframe olayını düzeltmezsen şikayet edicem, dediğimde o reklamları çok güzel bir şekilde düzeltmeleri oluyor.
ben de yabancı forumları geziyorum ama pek bir bilgi farkı göremiyorum.çözülebilecekler çözülmüş gibi gelmeye başladı o yüzden.diğerlerini de çözmemize izin vermeyecek gibi duruyor.örnek:bir makale yayınlayıp, maymun sözcüğünü kurallara uygun olarak %100'de 2 oranda kullansan da, bin tane spam sözcük arasında bir kez maymun sözcüğünü kullanmış sayfa üst sırada olabiliyor.çünkü bir şeyi düzelteyim derken, diğerini mahvediyor.örnek p ** rno siteleri elinden geldiğince sıralamalarda göstermemeye çalışıyor, bunun için seo önlemleri alıyor, bu kurallar da diğer içerikli siteleri mağdur edebiliyor.
ben de soruya bir soru eklemek istiyorum:kendi deneyimleriyle, düşünceleriyle, yeni bir seo kuralı bulmuş olan var mı?diğer tarafta yazdım, dmoz'un pagerank'e katkısının üst düzeyde olması gibi, wikipedia gibi sitelerin, sayfalarının pr'leri kaç olursa olsun bence sıfır katkısı var.ki çok yanlış.dmoz editörleri embesil siteleri onaylıyorlar, ama wikipedia editörleri çok dikkatliler.