cevap 1: bir fark yok.
cevap 2:istenilen kadar domain kayıt edilebiliyor.transfere gerek yok.ilk eklenen domain ana hostun girişini kullanıyor.buraya, dosya sayısı az olan bir domain eklemek daha mantıklı.sonradan eklenecek domainler için klasör ekle bölümü kullanılmalı.yahoo hosting klasör eklemeye izin vermiyordu.bu yapıyor.

üyeliği alınca çıkan panelde bir değişiklik yapmaya gerek yok, eğer godaddy domain kullanılmıyorsa.setup account linkine tıklayıp panel oluşturarak, sade bir panele sahip olunuyor.işlemler için burası kullanılıyor.benim karıştırma sebebim bu olmuştu.
mysql dosyalarına erişim mümkün değil.bu olumsuz bir yön olarak dikkat çekiyor.
domain eklemede diğer hostalara göre daha çok beklemek gerekiyor, bağlantı için.her adımda biraz beklemek gerekiyor.
kayıt sırasında kredi kartıyla ilgili sorun çıkarıyorlar.benden kimlik fotokopimi istediler.üyeliğimi iptal edene kadar yüklediğim dosyaları geri alamadım.paypal ile başvurmak daha mantıklı, bu sebeple.
email servisleri epeyce hızlı.üç soru sordum, bir saatten fazla sürmedi yanıtlamaları.yahoo bir günden önce yanıtlamıyor.
zend'i destekliyor ama php 5 ile kullanıldığında sorun çıkabiliyor diyor.bunu denemedim.şimdilik bunları gördüm, paylaşayım istedim.

ayrıca bir öneri olarak, eğer yıllık ödeme yaparsanız ve 5 gb gibi bir alan sizin için yeterliyse, www.awardspace.com adresini öneririm.bedava hostu da var.bedava hostu 200 mg alandan oluşuyor.normalde, sayfanın üstüne veya altına adsense menu reklamı koymanızı istiyor ama ben hiç koymadım ve herhangi bir sorun çıkmadı.otomatik kendileri koymuyor çünkü.verdikleri hizmet gerçekten güzel.sade ve hızlı bir sistemleri var.ama eğer bedava üyelik kullanıyorsanız phpmail kullanamıyorsunuz.spamden korunmak için, bu özelliği kapatmışlar.ve önerim, sorunla karşılaşırsanız mail atıp sormayın.ben yaptım, tüm dosyalarımı sildiler