internete girdiğim ilk dk r10'a girdim ve senın PM e cevap yazdım; ph03n1x ben sana ıstanbul dışında olduğumu ve 1 haftadır ne r10'a nede MSN e girmediğimi söyledım şuraya bak konu açmışsın ben sana gülüyorum

he bide şu var diceksınkı gırmedıysen nasıl onlıne görünüyorsun aslında bunu sana açıklamak zorunda felan değilimde işte rahat et dıye söylıyım benım uyelıgımle arkadaşım girmişdir konu bakmayaya o arada sende ONLINE görmüşsindür. kardeşim 200 lıra için mı senı dolandırıcam ayrıca dolandırmak NE DEMEK ? para nı mı yedım kardeşim benı kötu konuşdurucaksın adam ol bu konuya yanlış anlamışım dıye YORUM YAZ! halen scriptle uğraşıyorsun benle anlaşdığını bıde buraya yazda! mıletde olumsuz yorum yapmasın ayrıca mıletın olumsuz yorum yapması çokda umrumda. Adam olanlar önce benden yorum beklerler.

herkez kafasına göre bişeyler yazmış. bugüne kadar 100 den fazla kişiyle çalışdım 1 kişinin bende 1 lirası kalmamışdır.

bide olayın komik yanı adama anlattım girdikden sonra oda anladı galiba insan açtığı konuya bı yazı yazar arkadaşlar ben THEMK'nın günahını aldım ama böyle bişeu yokmuş. tabı arkadaş işin parasında para gözünü bürümüş neden benı suçladığı konuya özür dilesinki. şuan tarih: 13 eylül cumartesi halen benım scriptle uğraşıyorsun konuya gelde bi özür mesajı yollada görelim erkekliğini.!