Gireceği projeyi bilmeyen yada gelecekte kapatılacak yada başına bela olacak projeyi bilmeyen adama ben webmaster diyemem..

Şimdi herkes önüne gelen milletin lisanslı ürünlerini sitesinde izinsiz yayınlayacak sonra kapatılmayacak..Peki sizin açınızdan olan şey sansürse o milletin mallarını sizinki çalmak değilmi.Genel konuşuyorum..

Ben biliyorum ki mp3 , film , dizi gibi siteler kapatılır neden bu projelere girmiyorum.Çünkü hakkı ile yapamam hergün birinin ürünlerini izin vermeden başkalarına vereceğim buda mecbur kapanmaya..

Neden bir webmaster forumu kapatılsın. neden bir mynet kapatılmıyor. Neden bir fıkra sitesi kapatılmıyor.Kurallara göre iş yapmazsan tabiki kapanmak zorunda..

Ben W-arez site acayım millete istediğini vereyim program üreticileri bana birşey demesin ne ala memleket.***** site bile kapanır artık adultun bile lisansı varken neye güvenip böyle projeye gireyim..

Yada devletin benim haksız yere kazanç sağladığım projemi kapatmaması için yalvarayım yada kapatınca sansürcü devlet zihniyeti koyayım..

Hepimiz bal gibi biliyoruz.Kapatılan listeleri tekrar bi kontrol edin. Kontrol Ya mp3 , ya video yada ***** sitelerdir.

Neden bir webmaster sitesi , neden bir fıkra sitesi , neden bir araba tanıtım sitesi kapatılmıyor.Çünkü onlar kurallarına göre hareket ediyor..Bu ülke dahi hiç bir ülkede kuralları kimse kendisi koyamaz.Yoksa devlet diye birşey olmaz..Devlet , Mahkeme ve Polis neden vardır.Süs diye değil.Vatanda huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamı devam ettirmek için.Herkes kuralları kendisi koymaya çalışmasın..

Yoksa kuralsızlık arasında puf olursunuz..Hangimiz devlete küfür etmeyipte en sıkıştığımız zaman 110 itfaiye 155 polis imdat 112 acil imdat ambulans vs aramıyoruz.Yada sadece o film yapımcıları , mp3 yapımcıları arasından biri olduğunuzu düşünün..Daha sadece 5 ytlsi çalınan veya temasındaki xx flashı calındığı için bas bas bağıran insanlar varken biz onların milyon dolarlarını çalıyoruz..