öncelikle dediğin ***** ve youtube +18 bu konuyla tamamen alakasız şeyler..
***** siteleri desteklediğini söylemedi burda kimse ki bunu söyleyecek ortam yok çünkü başka bir konu tartışılıyor..böyle reklam istemyen adam ***** siteleri de istemez tahminimce en azından ben böyle düşünüyorum..
youtube daki +18 videolar a gelince..bunları da desteklemiyorum..ama şimdi desteklemediğim herşeyi yazayım mı konuya..konunun bir içeriği var, buna göre konuşuyoruz..
onları örneklemem bunları gerçekten yapan kişiler için hergün konu açılmıyor sitede ama bu reklam için açılıyor şikayetçi olan onlarla ilgilide konu açar hergün ama açılmıyor çünkü onlar kendi halinde takılıyorlar.
bu sadece bana dokunmayan bin yaşasın tartışması.bende fazla uzatmıcam ben savunurum siz karşı çıkarsınız sizde haklısınız bende haklıyım uzatmıcam daha fazla.
ama madem milletin karısına laf atılıyor diye savunuyorsunuz o zaman ***** forumlardaki içerikleride savunun.burda reklamlar kendi sitenize ve size zarar veriyor diye milletin karısını savunur hale geldiniz hemen.buyrun ***** forumlardaki gizli çekimlerle yakalanan insanlarıda savunun.