cellman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence yanlış düşünüyorsun..şimdi Allah aşkına bu kocasını aldatan bilmem nelerle ilgili sitesi olan var mı burda sizce..yok !! ama bunların reklamları çıkıyor..hani adsense reklamları içeriğe göre çıkıyordu ? ben ziyaretçimin bu tip reklamları görmesini istemiyorum ki hangi insan(!) bu reklamları görmek ister zaten..
ayrıca ortaya anayı bacıyı kocasını aldatan bilmem neleri katanlar onlar..burada google ın büyük bir sorumsuzluğu var..madem diyorsun ki içeriğe göre reklam, o zaman reklam veren sitenin alakasız keywordlerde reklamlarını çıkarmasını engelleyeceksin. he birşey yapabilir miyiz ? malesef engellemekten başka birşey yapamıyoruz ve google da bundan belli ki hiç şikayetçi değil..
he ayrıca burdan youtube u, dailymotion ı vb gibi siteleri engelleyen zihniyete sesleniyorum..saçma sapan işler yapacağınıza böyle siteleri engelleyin..
kardeş dikkat edersen kaç satırlık cümlende hep suçlu adwords "google".bütün küfür ve şikayetlerinizi adwords e yollayın reklam verene değil.adam bilinçsiz kullanıcılar böyle reklamlara tıklıyor diye veriyor.ya ziyaretçilerinizi bilgilendirin yada beddua ve küfürlerinizi adwords e yönlendirin.

reklam veren suçlu değil bunu kabul edin.bu kadar hakareti hiç bir insan evladı halletmez işini yapıyor.

@BlueEagle

dediğim gibi reklamstore kullanmadım hiç , ya bi çözüm yolu bulucaksınız yada kodları kaldırıcaksınız yada şikayeti ve küfürlerinizi adwordse yapıcaksınız

çoğul konuşuyorum diye size söylemiyorum küfür ve beddua okuyan arkadaşlara söylüyorum.yazıktır günahtır.