dokuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gezginturk bahsetmiş. Paylaştığınız bilgilerin dışarı sızmamasını nasıl engelleyeceksiniz diye merak ettim. Bilgilerin dışarı sızmaması için "yemin etmeniz" gerekiyor diye bir koşul konulacak sanırım.

Bilgiyi paylaşmak , bilgi almak için kurulan bir forumdasınız.
İlk mesajınızı okuduktan sonra elit kelimesinin ne kadar yanlış kullandığınızı farkettim.
Zira elit olmak bilgiyi sadece kendi seviyesinde gördüğü insanlarla paylaşmak değildir.
Bilgisinin yüksek derecede olduğuna inandığım radmin'in R10'da paylaştığı bilgisinin daha elit olduğunu düşünüyorum.

Elit bir grup oluşturmak için sınava tabii tutulacağından bahsetmişsiniz. Çok özür dileyerek şu sözü hatırlatmak isterim ; "Körler sağırlar , birbirini ağırlar".
dedim ya kimse yemek yediği kaba pislemez. Bunun farkında olan kaliteli kişileri aramıza katmak istiyoruz. Adamın ancak keriz olması lazım dışarı sızıntı yapmak için. Şöyle örnek vereyim adam o bilgiyle ayda 2000$ kazanacak belki şimdi adam keriz midir ki bunu blogunda yayınlayıp adsenseden o konu için hit çekerek ayda 3-4$ kazansın Biz her şeyi düşündük arkadaşlar, test için de sağlam bir düşüncemiz var, kimse bu konulara kafasını takmasın, platform için gerekli bilgiler verildi, kafasına yatan istekte bulunur. Zaten şu an yeterince istek var elimizde, bunlardan eleyeceğiz eleyeceğimizi. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, bundan sonraki katılımları davetiye usulü yapmayı düşünüyoruz.