boşunamı tr firmalardan almayın diyorum.almayın işte görüyorsunuz.yabancılar işini sağlam yapıyor.
Yok dostum bu kelime tam olarak böyle değil, kurumsal olmayan tr hostinglerden hariç almasınlar. tr firma deyince ************ , hostcini , sadece hosting benzeri kurumsal firmalarada haksız etmiş oluyoruz.
Adam vps veya 1 server kiralamış, evinden tek başına host satıyor, senin site kapnınca haberşi yok, parayı indirmiş cebine keyfine bakıyor veya servera bişey oluyor 1 hafta falan yok site sahibi sonra geliyor neymşiş trafik kazasıı geçirmişmiş, yoldaymış, seyahat halindeymiş, il, ülke dışındaymış, cenazeymiş, düğünmüş yani 1 kişinin başına birşey gelince senin site zarar görüyorsa o kişiden almayacaksın.
elemanları olan, hatta kendi dc si olan kurumsal biyerden alacaksın. ben ************ ile çalıştım adamlar her hallukarda cebimden bana ulaştılar, erkan bey cpu kullanım oranınız artmış, erkan bey bahsetmiş olduğunuz eklentşi sunucuya eklenti iyi açlışmalar vs... devamlı arıyor adamlar.
butür yerlerle Türkiyede çalışacaksın...Yoksa tabiki yurtdışı daha iyi olur ama!
tr sunucu ile yurtdışı arasında ciddi siteye erişim hızında farklılıklar var.