mIRCmArket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet aldığım domain ismini burada vermeyi uygun görmüyorum..Fakat güvenli bir bilgi olsun diye www.ina****.*** diyorum.Sürekli kapanan benim ve müşterilerimin web siteleri ve sürekli kopan ircleridir..MSN den destek için yardım istediğimde ukalaca tavırlarla karşılaştım..Bunu size değil sizden hizmet almak isteyen arkadaslara pm yoluyla iletebilirim.Şunu da belirtmek isterim ki yazılarımı buraya polimik yaratmak icin yazmadım..Arkadaş sormuş nasıl bilirsiniz diye ben de cevabımı verdim.. Bu yüzden bundan sonra buraya yazacağınız mesajlara karsılık vermeyeceğim.Herkese Saygılar..
sizin domain isminizi buraya vermeyi uygun görüyorum mIRC indir, mIRC Market, mIRC, mirc, mIRC Yükle, mIRC Download, Türkçe mIRC, indir, yükle, download, mirç, mırç

siz bizim müşterimiz değilsiniz oyüzden size teknik destek vermeyiz

sizin bulunduğunuz vps nin sahipleri bugüne kadar sorun yaşıyoruz diye gelmemiştir sorunu yaşayan onlarsa gelip bizim hakkımızda konuşabilirler

siz bizden hizmet almıyorsunuz

irc lerinizin sürekli kapanması bizi ilgilendirmiyor vps müşterinin sorumluluğundadır irc ler web ler

bize herhangi bir şikayet te gelmedi bugüne kadar yaklaşık 2 - 3 aydır kullanılan vps den

bize sorun yaşadıklarını belirtselerdi müşterimiz ilgilenilirdi

siz bize msn den gelip irc kapanıyor demeniz size teknik destek vereceğimiz anlamına gelmez siz irc hostu kimden alıyorsanız orası ile görüşürsünüz

burada sizin amacınız bizden hizmet almadan bizi kötülemektir.

sürekli kapansaydı irc leri web leri inanmam.net in heralde 2-3 aydır in tasarımdan hizmet almazlardı

siz bizden ne irc host alıyorsunuz ne web host nede başka birşey hizmet alan müşterinin varsa sorunu o gelir burda yazardı memnun olmadığını

inanmam.net adına herhangi bir şekilde hiçbirzaman müşterimiz olmadı bu arkadaş olmayacaktırda

bizden vps hizmeti alan kişi bellidir bu arkadaş hiç bir şekilde müşterimiz değildir

burada müşteri kazanmak uğruna herhangi bir yazı yazılmamıştır sizin müşterimiz olmadığınız halde iftira atmanıza cevap yazılmıştır sizin bizden hizmet alan müşterinin ortağı olmanız bizim müşterimiz olmanız anlamına gelmemektedir

kaldıki sizin ortağı olduğunuzu öğrendiğimiz şu dakikadan sonra bu ay itibari ile vps hesabı iptal edilecektir tek taraflı olarak hizmet vermeyeceğiz size

üstüne basarak yazmak istiyorum bu arkadaşın bize küfür ettiği gün vps nin 2 sorumlusundan birisi o an online görülmüştir ve mircmarket nickli kişinin bunların ortağı olup olmadığı sorulmuştur bize küfür ettiği kendisine iletilmiştir zyrobot nickli arkadaşta kesinlikle mircmarket nickli kişinin vps nin ortağı olmadığını belirtmiştir o zaman belirtseydi zyrobot nickli arkadaş vps nin ortağı olduğunu bugüne kadar vps hesabı zaten açık bırakılmazdı

son olarak açıklama yapmak gerekirse vps nin sahibi ile görüşülerek daha fazla hizmet veremeyeceğimizi belirterek kendisi ile anlaşarak kullanmadığı gün kadar vps ücreti iade edilerek akşam vps hesapları kapatılacaktır

yöneticilerin gereğini yapacağını umuyorum

Saygılarımla