Hizmet aldığım domain ismini burada vermeyi uygun görmüyorum..Fakat güvenli bir bilgi olsun diye www.ina****.*** diyorum.Sürekli kapanan benim ve müşterilerimin web siteleri ve sürekli kopan ircleridir..Makinamız 3 kere format yemiştir ve kurulan eksik modüller vardır.MSN den destek için yardım istediğimde ukalaca tavırlarla karşılaştım..Bunu size değil sizden hizmet almak isteyen arkadaslara pm yoluyla iletebilirim.Şunu da belirtmek isterim ki yazılarımı buraya polimik yaratmak icin yazmadım..Arkadaş sormuş nasıl bilirsiniz diye ben de cevabımı verdim.. Bu yüzden bundan sonra buraya yazacağınız mesajlara karsılık vermeyeceğim.Herkese Saygılar..

Arkadaş "ama bugün diğer yetkili ile görüşmem sonucu bu arkadaşında ortakları olduğunu gördüm ve mircmarket denen kişinin msn yolu ile in tasarıma küfürlü konuşmalarda bulunduğu için ödeme günü geldiğinde vps hizmeti kapatılacaktır" bu yazı tamamen yalandır..Eğer gercekten böyle birşey varsa savcılığa suc duyurusunda bulunup belgeyi burada paylasmalarını istiyorum.Ben kimseye küfür etmem etmedim de..Bu arkadas tamamen yalan konusuyor.. Hizmet almak isteyen arkadaslar varsa kesinlikle bu arkadasa inanmasın..

Birde son olarak söylemek istiyorum..Müşteri kazanmak adına bu arkadaşımız müşterim olmadığını iddaa ediyor.. Ve benim güvenlik icin vermediğim inanmam.net web adresini gizlilik ilkesine uymayarak forumda veriyor.Ben sayın intasarımdan sorunlu arkadaşımın inanmam.net adına müşterisiyim. ve VPS sunucu kiralamıstım..Eğer müşterim olduğunu kanıtlamamı isterseniz tekrar pm yoluyla bana ulasabilirsiniz. Ben hayatım boyunca böyle birşey görmedim..Özür dileriz bi yanlıslık olmus demelerini beklerken forumda yalan dolan sözler söylemek cok ayıptır..Kesinlikle küfür etmediğim halde msn yoluyla küfür etti diyerek iftira atılmıştır.Tekrar herkesden özür dileyerek noktalıyorum.Saygılar..

Not: tekrar cevap vermek yerine editlemeyi uygun gördüm.