mircmarket nickli üyenin mesajına hitaben in tasarımı kötüleme yönünde yazmış olduğu mesaja hitaben yazmak zorunda hissettim kendimi

mircmarket nickli arkadaş kesinlikle müşterimiz değildir

biraz daha yaptığım araştırmalar sonucu

bu arkadaşın bir vps müşterimizde hostu olduğunu gördüm

bizden vps alan 2 yetkili vardı birisi ile yapılan görüşme sonucu bu arkadaş hiçbir yetkili değil demişti msn de bu arkadaş küfürlü yazışmalarda bulunmuştu

hesaplarını kapatacaktım öbür arkadaş hiçbir yetkisi olmadığını söyleyince vps lerine karışmamıştım

ama bugün diğer yetkili ile görüşmem sonucu bu arkadaşında ortakları olduğunu gördüm ve mircmarket denen kişinin msn yolu ile in tasarıma küfürlü konuşmalarda bulunduğu için ödeme günü geldiğinde vps hizmeti kapatılacaktır

yine muahtap olduğumuz müşterilerimizin ricası üzerine hesaplarına ödeme günleri gelene kadar ellemiyoruz

bir diğer konuya gelince irc ve web lerin sürekli kapandığını belirtmiş arkadaş vps müşterilerinin irc side web ide bizi alakadar etmez saldırı alıyorsada kendileri ilgilenmeleri gerekmektedir

bizi ilgilendirmediği gibi bizden bu vps yi alan 2 ortaktan hiç biri bugüne kadar vps mizde sorun var irc ler web ler sürekli kapanıyor diye bir serzeniş yada şikayette bulunmamıştır sorunu olsaydı müşterilerimiz elbet bize sorun yaşadıklarını belirtirlerdi

oyüzden burada insanları kandırmaya yönelik mesajlar yazmayın lütfen

sorunu olan vps müşterimizde hesabı vardır bunun in tasarımla yakından uzaktan alakası yoktur

umarım açıklayıcı olmuştur

Saygılarımla.