mIRCmArket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım intasarım 'ı kesinlikle önermiyorum.. IRC ve webler sürekli kapanıyor.. Bu işle uğrasan sayın arkadaşın da birşey bildiğini sanmıyorum.. Bu yüzden müşterilerine yardımcı olamıyor.. Web hostlarda sürekli bir problem cıkıyor.Üstelik ben hayatım boyunca böyle bir berbat müşteri hizmetleri görmedim..Müşteriye değil insanlara saygıları yok.. Biz de intasarımdan hizmet alıyorduk ve ayrılmak üzereyiz.
Sonuç olarak bu firmayı kesinlikle önermiyorum hata yaparsınız..
Not: Müşteri hizmetleri ile ilgili logları isteyen arkadaşa yollayabilirim. Saygılar..
lütfen hizmet aldığınız domain ismini belirtirmisiniz.

sürekli kapanan web sitenizi öğrenmek isterim.

size hangi konuda yardımcı olmadığımızıda lütfen belirtirmisiniz

web hostlarda sürekli ne problemi çıkıyor onuda belirtirmisiniz lütfen

hayatınız boyunca böyle berbat bir müşteri hizmetleri görmediğinizi belirtmişsiniz. in tasarıma ulaşabileceğiniz okadar alternatif varki bu alternatiflerin çoğu yerde olduğunu sanmıyorum 0212 424 57 50 numaralı telefondan bizi nezaman arayıp ulaşamadınız telefonlara cevap vermeyen birimiyiz msn den yazdınızda cevapmı alamadınız

bizimle ilgili logları burdan göstersenizde herkes görürse daha iyi olur kanısındayım domain ismini söylemeden in tasarım hakkında konuşmayınız domain ismini belirtinki gerçekten bizden hizmet alıp memnun kalmadınızmı herkes bilsin

son olarak neye dayanarak hiçbirşey bilmediğimiz kanısına vardınız bunları açıkça dile getirin lütfen

Saygılarımla.