Merhabalar, 3 yıldan beri r10 üyesiyim nice anılarımız geçti. canlı yayın radyolar, buluşmalar, yeni arkadaşlıklar, tartışmalar ...

Bu akşam evime geldiğimde maillerime bakarken ; bahauygar et gmail.com adresine düşen bir mail dikkatimi çekti

başlık : oku bakalım mason priapos!

Mail ( aynen koyuyorum ) :

mason priapos!!!!
Alıntı
bazı forumlarda ileri geri konuşmaların ben , arkadaşlar tarafından gözümüze batmaya başladı. kimin hakkında nasıl konuşacanı iyi seç. senin ipliğini pazara sereriz!!! olmadı seni ipliğe sereriz.
r10da kime ne laf edeceni öğretmeyelim sana. bu davranışlara devam edersen senin internet hayatını sonlandırız. elimizde bilgiler var!!!
mail fake bi adresten geliyor

O zaman ben cevabımı buradan vereyim

bana mason demişler, şaşırdım. bu güne kadar yunan diyen olmuştu ama mason diyen ilk defa oldu şaşırdım bu 1.

Kimin hakkında nasıl konuşacağımı hiçbir arkadaş topluluğu ya da cemaat belirleyemez. Yasalar izin verdikçe konuşmamı ben seçerim!

Bildiklerinizi kendinize saklamayın. hodri meydan!

Şantaja şantajla cevap vermek ayrı bir ezikliktir! o da bana yakışmaz, buyrun birşey yazacaksanız delikanlı gibi kendi üyeliğinizle yazın! olmadı msn adresimi ekleyin, davetiye göndermezsem bir daha girmem bu foruma!

Aslında açmam böyle başlık ama insanlar bilsin kimin ne olduğunu!