merhaba,

demin godaddy delux aldım.setup account yaptım.satın alırken windows seçmeme rağmen burada işletim sistemi olarak linux gösteriyor.bunun anlamı nedir?linux kullanmam gerekiyor mu veya site kullanımında windowsla bir farkı var mı?

ikinci sorum:domaini kaydederken, bana verdiği tüm alanı kaydetti.100 gb alanı yani.bandwith olayının da tamamını tek bir domaine kaydetmiş oldu.ben şimdi başka domain eklemek istediğimde, ilk kaydettiğim bilgileri değiştirecek mi?bölme yapabilecek miyim?

son soru:godaddy'de çalışan tanıdığınız var mı?varsa bi küfreder misiniz benim için.adi elemanlar sitenin her yerini, millet bir şey anlamasın diye ıvır zıvır yazılarla ve buy buy buy buy buy diye doldurmuş.bin tane bedava, üç dört tane paralı host kullandım ben böyle karmaşıklık görmedim.bi ns'yi bulmak için help bölümü kullanılır mı..ayrıca içimi dökmüş olayım, bin tane host şirketi dolaştım demin, hepsinde bir eksik mutlaka var.adama kredi kartımı veriyorum, aylık olmazmış yıllık olmalıymış verdiğim para.bir diğeri çoklu domaine izin vermez.diğeri zenti desteklemez(godaddy de aynı galiba).ayrıca bu zent ve iouncube'ü icat edeni rahmetle anacağım günleri özlemle bekliyorum.öyle işte.site yapmak için aslında en iyisi gidip sunucu almak.