Fhenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açılan davalar yüzünden kapandığını biliyorum eğer illegal paylaşım oluyorsa hak yemek olduğunu da biliyorum. Türkiye'nin hukuk devleti olduğunu asla ve asla rüşvetin, kayırmanın olmayacağını da biliyorum. Geleceğin bi' avukatı olarak gereken her şeyi bildiğimden emin olabilirsin.
Ben zaten siteleri TTNET kafasına göre kapatıyor demiyorum. Fakat bugün warez program, oyun paylaşım siteleri kapanmıyorken inadına TTNet'in yeni projesinin dişli rakipleri kapatılıyorsa ben bunda bi' art niye ararım. Şöyle bi' durum da olabilir ki; TTNet "ben bunlara para veriyorum hakkımı aramalıyım" mantığıyla rakiplerine dava açıp engelletiyor olabilir ama bahi geçen sitelerin uyarılmadan direk engellenmesi saçmalıktan başka hiç bi'şey değil.
hayır işte proğram ve oyun şirketleri türkiyede herhangi bir dernek kurmadılar.

Ama mesela video ve mp3ler için türkiyedeki şirketlerle sözleşmeli çalışan MÜYAP var öenğin.

Yani mesela sen tarkanın mp3 ünü yayınlayıcan Müyap tarkanın şirketiyle anlaşmalı olduğu için hemen gidip dava açıyor.

Yani mesela KONAMI türkiyede bu tür bir dernekle ortaklaşa çalışsa sen PES oyununu hiçbir forumda yayınlayamazsın wrez olarak.

Bu tamamen Müyapla alakalı.AMPEC de son dönemde Film olayına el attı.