Siz sanatçıların emeğini ha indirerek ha dinleyerek iki türlüde çalıyor musunuz ?
Ayrıca ***** video cennetlerinin kapatılmasında ne var ?
Atatürk'ün adını her türlü siyasi platformda yanına çekenler youtube'n Atatürk'e hakaretten kapandığını bildiği halde nasıl savunuyorlar açılmasını anlamıyorum.
Adamın biri sizin onca emek vererek yaptığınız birşeyi çalsa ve dağıtsa millete sonrada nası olsa bedava dağıtıyorum yada hayır yapıyorum gibilerinden birşey dese siz adama hak verir misiniz ?
Bütün kapanmalar konusunda Mahkemeler çalışır ve TT'yi suçlayamazsınız.TTnet video kullanan olmadığına göre adamın rakipleri kapanıncada kimsenin ona bakıcağını sanmam
1)tarkana para vermişlerse bile ben her video / müzik için para verdiklerine inanmıyorum.
2)***** sitelerin kapatılmasına kimse bir şey demiyor. girmek isteyen binlerce yolla girebilir. bende kapatılmalarına karşı değilim.
3)Atatürk'e hakaretleri yapanlar türkler ve ya başkaları bunları yapanların amacı zaten yabancıların görmesi ve türkiyeden engellendiklerinde yine yabancılar görebiliyor bu nasıl bir zihniyet anlamış değilim (!) yani başkalarının görmemesi gereken şeyleri bize yasaklıorlar.
4)izlesene çok iyi bir moderasyona sahipti orda emeğe saygısızlık yapıldığını sanmıyorum
ttnet video zaten tutmaz orası kesin
izlesene (nokta a.ş) yetkilileri ile konuştum hiç bir uyarı en ufak bir ikaz bile almamışlar.
gerçekten yasakları (bazılarını) destekelememizi beklemyin ...