GmnD adlı üyeden alıntı:
Bu Burak baysan daha geçen gün yakalanmadımı. İçeri tıkılmadımı ?

şu forumlarda dolaşan ******** normalde kaan diye bildiğiniz. o kişi burak baysanın çocukluk arkadaşı aynı yerde büyüme burak yakalanınca bu arkadaşıda ondan öğrendikleriyle tencerenin dibini süpürdü diyebiliriz.

Şu finansbanks.com (dikkat edin sonda S var) olayı insanlara havaleniz gerçekleşti lütfen onaylayın maili yollayıp. Mailde adam tıklayınca onu finansbanks.com a sokum adamın kredi kartı şifresini girmesini sağlayan ve o şifrelerle ortalığın tozunu attıran burak baysanın arkadaşı.

O başta kalan şifrelerle işe girdi Hostbula boy boy reklamlar verdi.

Ve o sahte kredi kartları ile www.isimtescil.com www.webabi.com ve birkaç yerden domain aldı. Şimdi bu domainleri satan domain bayilerini bi arayıp sorun bakalım ne diyorlar. Hepsinin o ödemler sahte kredi kartı ile yaplıdığı için bankadan geri döndü ve bunlar büyük zarar ettiler. Hostbuldanda böyl kovuldu zaten.

Ama işte bizim yasalarımız bizim toplumumuz adam yakalansa 67 YTl ağır para cezası ile yargılanacak.

Ama merak etmeyi 1 ay içinde bu şerefsi< başka bir isim ile çıkacak.

Artık hosting konusunda bırakın diyarbakır kimse doğuya itibar etmeyecek.

Ha bunları nerden biliyorum;

İsmini vermeyeceğime söz verdiğim benim sitemi yaptırdığım kişi ile bi gece msn de muhabbet etmiştik bunların hepsini o bana ispatları ve açıklaması ile anlattı.

Ve burada alatmadığım bir çok şey var ama boş verin.