acaba atakan bey bu siteyi gördü mü?
Siteyi gene buradaki yazılardan görmüştüm panelini hiç görmedim ama "RV Aktarım" vb bizde geçen terimlerde kullanılmış, kullanılmasıda sorun değil tabiki.
"BH İnternet ve Reklam Hizmetleri TİC. LTD. ŞTİ." diye arama yapınca hiç sonuç çıkmıyor ve telefonları yok, muhtemelen firma olmayabilirler ama bir şekilde ulaşım olmadıkca şüpheli gözle bakmak daha doğru olur. Ayrıca
kişisel görüşüm çok uzun soluklu olmayacağı izlenimi veriyor çünkü LTD firma açan birisinin ofisininde mutlaka olması gerekir. Tabi herzamanki gibi ilk kullananlara ödeme yapılır muhtemelen sonra problemler başlar.
Reklamcılığı sadece bizim yapmamamız sözkonusu değil tabiki iş yapabilecek herkesi reklamcılık alanında görmek isterim. Bende bir webmasterim ve piyasanın ancak bu tarz rekabetlerle bir noktaya geleceğini biliyorum. Yeterki dolandırılma vs. olmasın.
Yakında yeni reklam formatlarımız için çalışmalara başlanıyor (flash, banner, gösterim, sp2 popup ve birkaç extra seçenek daha). Bunları reklamveren direk ekleyebilecek. Belli noktaya geldik zaten bundan sonra birileri birşey yapar biz daha iyisini yapmaya çalışırız. Bu iş böyle