Arkadaşlar 1 hafta önce LG 15 inc desktop monitörüm bozuldu, bende gittim HYUNDAI 17 Q770 modelini aldım, aldığım eleman CD si olmasına rağmen direk takıp kullanabileceğimi söyledi bende aynen öyle yaptım ilk 30dk sorun olmadı ama daha sonra sitelerde dolandıkça monitördeki görüntü donmaya başladı ve 3-5 kere üst üste siyah ekran çıktıktan sonra kendi kendine kapandı, PC yi ve monitörü 3-5 kez restart etmeme rağmen sorun çözülmedi.

Daha sonra monitörün sürücülerini yükledim, çözünürlük ve ekran tazeleme hızlarını ( 1024x768 85hertz ) klavuza uygun ayarladım denedim, ekran kartı sürücülerini internetten güncelledim, halen daha sorun devam ediyor monitör bir süre açık kalınca siyah ekran çıkıyor ve üst üste bunu tekrar edip kapanıyor ve sarı ışıgı yanıyor ve sanırım PC de donuyor o sırada.

NOT: Donanım ağırlık sitelerin forumlarına (donannımhaber, tomshardware) üye olan arkadaşlar varsa orada sorup gelen cevapları buraya yazarsa memnun olurum.