Bende senin gibi düşünüyordum ama hangi takımlısın bilmiyorum mesela Fb nin, Bjknin,Gs nin teknik adamları daha fazla para alıyor sanırım.Sırd Del Bosque Beşiktaşa MALESEF kaç milyon dolar geçirdi.
Sonuç olarak Fatih Terim'i sonuna kadar haklı buluyorum. Ayrıyeten bende onun bıyığına kıl oluyorum, Cemil İpekçi 2 olmuş. Tabi basın olunca eleştir eleştir, seni eleştiren yok rahatsın, gel o kadar biliyorsan iki maç teknik adamlık yap.
Fatih Terim'i çok seven bir insan değilim ama bence durum bu. Biraz arkasında duralım şu milli takımın, ne kadar agresif olsa da başka milli takımımız yok değil mi? Hep destek, tam destek...
Tamamda arkadaşım 3 trilyon ya ne demek o. Kaç tane okul parası. Ayrıca ben daha fb, bjk, gs teknik adamlarının bi gazeticiye küfür ettiğini görmedim. Aldığı paraya göre kabadayılık tasladığını görmedim. Nasıl Terim öyleyse Emre' ninde farkı yok o kadar münakaşaya rağmen sanki takımın 1 numaralı kurtarıcısı ya halen saygısızlığa devam ediyorlar. Yıllardır sakat olan Emre oynuyor Gol üstüne gol atan Ümit Karan oynamıyor. Buda Milli takımda ayrıcalık yapıldığını gösterir...