Öncelikle arkadaşlar şunu belirteyim eğer aranızda ben uğraşamam satmak istiyorum derseniz kuponu 10 YTL karşılığında alabilirim...
Eğer kullanmak isterseniz burda tüm sorularınıza cevap verecek şekilde anlatayım:
1. En önemli olay kuponu sanırım 1-2 aylık süreyle vermişlerdir.Yani biran önce kullanmanız gerekmektedir.Eski hesabınızda çalışmaz en fazla 15 gün içinde açılmış olması gerekmektedir.Sıfırdan
www.gmail.com adresinden hesap açabilirsiniz...Açtıktan sonra
adwords.google.com.tr
adresini açarak hemen başlayın(buttonuna tıklayın)
Standart Sürüm işaretleyerek devam edin
Sizin için aşağıdakilerden hangisi geçerlidir?
AdSense, Gmail, Orkut veya iGoogle gibi Google hizmetleri için kullandığım bir e-posta adresim ve şifrem zaten var.
ve
AdWords için mevcut Google hesabımı kullanmak istiyorum
seçeneklerini işaretliyip kayıtlı olduğunuz gmail adresiyle giriş yapın.
Türk Lirasını seçin(seçilidir zaten)
devam
Siz fatura bilgilerinizi gönderinceye kadar reklamınız yayınlanmaz.
AdWords hesabınıza oturum açın yazan yere tıklayın..Hesap açılınca ilk sayfada
Ödeme bilgilerinizi göndermeyi unutmayın. Siz bilgilerinizi göndermeden reklamlarınız yayınlanmaz yazan yerdeki linke tıklayın veya
Hesabım/Faturalandırma Tercihlerine tıklayın..
linki budur arkadaşlar:
Faturalandırma Tercihleri
Faturalandırma adresinizin bulunduğu ülke veya bölgeyi seçin.Turkiye
Promosyon kodu: Sizde olan kodu buraya girin.
Devam tuşuna basın..
Burda eğer Banka Transferi yaparsanız ki bunu öneririm size
Eğer kredi kartını girerseniz
Sonradan Ödemeli Faturalandırma Bu şu demektir param bitince kredi kartından çek
Ön Ödemeli Faturalandırma -- Kredi kartı oda yalnızca 7 ytl çek
Burdan Banka Transferi ni anlatayım:
Banka Transferi seçip devam ederseniz.
Faturalandırma detaylarını belirtin çıkacaktır.
Fatura adresinizi belirtin.
ve Devam etmek için 'Kaydet ve Etkinleştir'i tıklayın. Devam ettiğiniz zaman 14 YTL girip Ödeme yap tuşuna basın
14,00 tutarındaki havale için tek kullanımlık referans numaranız: 12407xxx8046 . gibi bi ref no: çıkacaktır. Bunu Bankanızına giderek eft yapmanız gerekmektedir..Yalnız mutlaka açıklama kısmına Referans numaranızı yazdırmayı unutmayın....
Havale Bilgileri Sayfasına bakabilirsiniz..
Hesap Bilgileri budur..
Arvato Finance Services Ltd
Hesap Numarası: 0092028054
Citibank
Branch Code: 00001
Istanbul
Turkey
bu konu ile ilgili pm atmayın burdan paylaşabiliriz...+rep verebilirsiniz ama kupon ilk tercihimdir
banada geldi.14ytl yatırıp 94ytl'lik reklamımız yapılcak sanırım.Paramız bitince reklamda bitcek di mi? Kafamı karıştırdı siz durdurmayana kadar reklam edecek dedi.500ytl olursa ne yapcaz
Merak etme sen google öyle bir hata yapmaz
Arkadaşlar merhaba adword 80 ytl değerinde kupon gönderdi ben zaten reklam olarak k.kartım la başlamıştım kodu gereken yere girdim fakat hiç bir yerde gözükmüyor yardım lütfen....
1-2 gün beklemen gerekli
ok bende yeni açtım hesabı 5 gün falan oldu ama kampanya başlatmıştım. ondan dolayı kullanamıyormuyum
Hesabı nasıl açtın ??
ya bu kupondan banada geldi ama ben adwordse hiç kayıt olmadım ama analitiğe üye olmuştum ondan dolayı gelmiş olabilir altında sayın analitik kullanıcısı diyo bu gelen kuponu kullanabiliyo muyuz ücret ödemeden
Ücret ödemeden bana satarsın

ben senin yerine öderim