ya bi insanın üstüne bu kadar gidilirse olacağı budur tabi. hıncalı ayrı telden çalar osmanı ayrı telden. ya yabancıların bize yapmadığını biz kendi kendimize yapıyoruz. avrupa 3. sü olduk tebrik et hala kadro yanlıştı şu niye o kadar oynadı bunu niye oynatmadı eleştiriler var. biz isviçreye giderken herkes hava gazı alıp gelcez diyodu. insan yolunuz açık olsun der. kimse darılmasın gücenmesin ama bazen medya bunları hakediyor
Ekosu aynen senin gibi düşünüyorum. Ne demek ya, her .oka bazın özgürlüğü basın özgürlüğü diyiliyor. Kendinizi biraz o adamın yerinize koyun, önüne gelen her şeyini eleştiriyor. Hayır eleştirmek var, bide yerin dibine sokmak var. Ayrıca Belçika teknik direktörünün yaptığı çirkefliklerden kimse bahsetmiyor, suçlu olan o adam. Bu kadar adama yüklenirse tabiki patlar. Bence bunların önüne geçmek için FIFA nın, karşı tarafı taciz edene çok büyük cezalar vermesi lazım. Tabiki taciz edilende insan, sinirleri dayananı var dayanmayanı var. Fatih Terim gibi stres altındaki bir insanda tabiki dayanamaz bence normal.
Alıntı
Avrupa 3.sü diye hiç bir şey demeyelimmi, boyunmu eğelim bırak Allah aşkına yıllık maaşı 3 tirilyona yaklaşan biri aldığı paraların haddi hesabını vermeli.Ona göre davranmalı.
Bende senin gibi düşünüyordum ama hangi takımlısın bilmiyorum mesela Fb nin, Bjknin,Gs nin teknik adamları daha fazla para alıyor sanırım.Sırd Del Bosque Beşiktaşa MALESEF kaç milyon dolar geçirdi.
Sonuç olarak Fatih Terim'i sonuna kadar haklı buluyorum. Ayrıyeten bende onun bıyığına kıl oluyorum, Cemil İpekçi 2 olmuş. Tabi basın olunca eleştir eleştir, seni eleştiren yok rahatsın, gel o kadar biliyorsan iki maç teknik adamlık yap.
Fatih Terim'i çok seven bir insan değilim ama bence durum bu. Biraz arkasında duralım şu milli takımın, ne kadar agresif olsa da başka milli takımımız yok değil mi? Hep destek, tam destek...