Must4f4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar son zamanlar Aksunucu topicleri çok moda olmaya başladı, inanıyorum ki benim gibi binlerceüye arkadaşımızda bu topicleri görmekten sıkıldı. Kimse size hakkınızı aramayın tepki göstermeyin vb. uygulamalarda bulunmayın demiyor, Aksunucu yetkilisi SORUNLARIMIZ VAR GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ HEPİNİZİN MAĞDURİYETİNİ GİDERECEĞİZ diyor ama kimsenin kulak astığı yok, kulak asan olmadığı gibi bazı arkadaşlar sahte sahte loglar hazırlıyor. Hele bir arkadaşımız msn'de geçen konuşmaların resmini çekip bizimle paylaşmış, okudum inanın şok oldum, bu kadar acemice bir suçlama ilk defa görüyorum. Uğur arkadaşın yazdıklarımı okudum biraz önce, mağduriyetler giderilecek diyor. Aylarca bekledik mağdur olduk diyorsunuz biraz daha bekleyin, aksunucunun sorunları olmasa, işleri yolunda gitmiş olsa böyle bir olumsuzluğu müşterilerine niye yapsın? Arkadaşlar hiç bir insanın elindeki 5 parmağı bir değildir. Hatalar, olumsuzluklar olabilir. Her insanın ters bir tarafı olamaz mı? Sizin siteleriniz kapandığında nasıl sinirlenip hakaretler ediyorsanız o insanlarda makinalarına saldırı yapıldığı zaman yada sorunları olduğu zaman sizler gibi sinirlenmeye hakları yokmudur? Yanlış birşeyler istemeyerekte olsa konuşamazlar mı?
aksunucu hakkındaki bilgileri vermek istiyorum ingilizce olarak;

Indexed Data
DMOZ: 1 listings
DMOZ Title: AKSunucu
DMOZ Description: Web ve IRC barındırma, VPS ve sunucu yönetimi hizmetleri sunuyor.
DMOZ Category: A
Alexa Trend/Rank: #956,462 The lower the rank the better. 711,584 ranks over the last three months.
Registry Data
ICANN Registrar: GODADDY.COM, INC.
Created: 2006-09-15
Expires: 2009-09-15
Updated: 2008-02-21
Registrar Status: clientDeleteProhibited
Registrar Status: clientRenewProhibited
Registrar Status: clientTransferProhibited
Registrar Status: clientUpdateProhibited
Name Server: NS7.AKSUNUCU.NET (has 607 domains)
Name Server: NS8.AKSUNUCU.NET
Whois Server: whois.godaddy.com

Bunların özetini vermek gerekirse, aksunucu 2006 yılının 15 eylül tarihinde faaliyete başlamış bir hosting barındırma sitesi. Yaklaşık 2 yıldır aktif olarak hizmet veriyor. dMoz adlı dünyanın en büyük dizin sitesinde de aksunucu sitesi güvenilir ve uzun dönemli hizmet verdiği için listesinde bulundurmayı uygun görmüştür. Son olarak an itibari ile istatistik veri olarak reseller ve vps müşterileri hariç aksunucu 607 adet domain barındırmaktadır. Bunları niye yazıyorum bu kısa süre içersinde bu kadar gündeme geldiğimiz için ve insanların bilmesi gereken bilgileride bilebilmesi için. Tekrar belirtiyorum sorununun çözülmesi için yardımcı olmaya çalışan insanlara her zaman kapım açık ve sorunlarını çözebilmek için elimden geleni yapmaya çalışırım ama lütfen bana "sorunum var sen bana sorun yarattın sıra bende, bak bende sana şimdi neler yapıyorum" düşüncesi güderek gelmeyin.