unarmedsoldier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım benim kazanmamla senin kazanmamın ne alakası var.Ben gövde gösterisi yapmıyorum hep google dan şikayetçi olan arkadaşlar yanlız değilsiniz google dan çok kazananlar da var demek istedim artı konu cevaplarındada nasıl boyle kazandım sizede nasıl kazandırma yolları verebilirim şeklinde acıklamalar yapmak için açtım.
Bu serbest ticaret, ama kurallar dahilinde bir serbest ticaret. Simdi sen başladın hastalık yaymaya, senden 10 kişi etkilenecek, sonra senin siten gibi siteler sadece senin yuzunden 1000 tane artacak ( belki 50 gun icinde ) sonra google sizin pesinize dusecek, sizleri testip etmek icin enerjisini size yoneltecek, o enerjyi reklam programlarını gelistirmeye calıssa benim kazancım olurdu

Sen sahte tık yaptırdıgın icin reklamverenlerin internet reklamcılıgına bakışı kötü yönde değişecek ve yine kıl tüy reklamları artacak sonuçta tık başı 0,1 cente düşecek gelirim.

Bunun suçlusu google degil, senin aynı ticaret hastalıgına sahip webmasterlar ve internet surfcusu arkadasları.

ilk mesajımda dedigim gibi, yapmıssın yanlısı, keske sadece kendine saklasaydın.