Arkadaşlar son zamanlar Aksunucu topicleri çok moda olmaya başladı, inanıyorum ki benim gibi binlerceüye arkadaşımızda bu topicleri görmekten sıkıldı. Kimse size hakkınızı aramayın tepki göstermeyin vb. uygulamalarda bulunmayın demiyor, Aksunucu yetkilisi SORUNLARIMIZ VAR GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ HEPİNİZİN MAĞDURİYETİNİ GİDERECEĞİZ diyor ama kimsenin kulak astığı yok, kulak asan olmadığı gibi bazı arkadaşlar sahte sahte loglar hazırlıyor. Hele bir arkadaşımız msn'de geçen konuşmaların resmini çekip bizimle paylaşmış, okudum inanın şok oldum, bu kadar acemice bir suçlama ilk defa görüyorum. Uğur arkadaşın yazdıklarımı okudum biraz önce, mağduriyetler giderilecek diyor. Aylarca bekledik mağdur olduk diyorsunuz biraz daha bekleyin, aksunucunun sorunları olmasa, işleri yolunda gitmiş olsa böyle bir olumsuzluğu müşterilerine niye yapsın? Arkadaşlar hiç bir insanın elindeki 5 parmağı bir değildir. Hatalar, olumsuzluklar olabilir. Her insanın ters bir tarafı olamaz mı? Sizin siteleriniz kapandığında nasıl sinirlenip hakaretler ediyorsanız o insanlarda makinalarına saldırı yapıldığı zaman yada sorunları olduğu zaman sizler gibi sinirlenmeye hakları yokmudur? Yanlış birşeyler istemeyerekte olsa konuşamazlar mı?