Kyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım sen bu mickey şikayet konularında, süslü püslü kelimelerle inanılmaz bi savunmaya geçiyorsun bunu farkettim. Bundan vazgeçbence çok antipatik gelmeye başladın. Bu arada coşkun dostumunda sitesi kapanmış o yüzden konuya baktım, inşallah açılır ama arkadşaım bu aksunucuya hiçbirşekilde ulaşamıyormuş, bu nasıl olabilir?
BirBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al benden de o kadar. Konuyla uzaktan yakından alakam yok ama beni bile gıcık etti adam. Düşünün yani.
backdoor arkadasla r10 disinda farkli 1 olusumdan manevi 1 arkadasligimiz vardi. aksunu benide dolandirdiginda aramiz bozuldu. sizlere katilmamak elde degil ancak sunu bilmek gerekiyor forumu her gun takip edenler bilir belirli 1 gruplasma soz konusu. 1 arkadas tayfasi olan herhangi 1 konuda arkadasina elestri geliyorsa direk savunma moduna geciyor.
burada isim vermiyorum kimseyi zan altinda birakmiyorum ama arastirirsaniz bazi firmalar! (kendini firma zannedenler) hakkinda acilan sikayet konularina mesaj yazan arkadaslar diger herhangi 1 firma ile alakali konularda tek kelime etmezler.
burada 1 cok kiside cekindigi icin basina gelenleri bile yazamayabiliyor. cunku bu tayfa surekli birbirini destekledigi icin yagmur gibi eksi rep alma durumu sozkonusu ayrica bu tayfadan bazi elemanlar "ben xxx uzmaniyim forumda saygin 1 kisiligim sen ne yazarsan yaz sonucta bana inanacaklardir" edasi ile hareket ederler.
bu forum sayesinde 1 cok hosting firmasi ile calistim. nanobiltek WMY ufuk gedik netbilsis hesaplihosting v.s.
bazilari ile ilgili sorunlarim oldu ama hic 1 tanesi dupeduz aldatmaca yapmadi aksunucu haric.
saygilar