sen hangi rüşvetin belgesini gördün. ya mantıklı davranın parayla olmasa bile eş dost ahbap ekleniyor işte. şu eklenen siteye bakın tasarım berbat.yazının fontuna bak. bedava alan ve domain ekleniyorsa yuh olsun artık. ilk başlarda işte o ilk heyecan dürüst davranacam, temiz davranacam ayakları bitiyor bi yerde. bellge isteyenler rüşvet alınmadığının belgesini getirsinler bana
Rüşvet alınmadığının belgesini getir diyosun. Öyle şeymi olur ? Ortaya bişey atıyosuan editör ismi ver belgesi olmasa bile, eklenen siteyi göster. Hani nerde ?
Aksi kanıtlanana kadar her insan suçsuzdur bunu unutma. Kanıtsız suçlama ise iftiraya girer. Bedava siteler ekleniyor elbette neden eklenmesin? gerek Türkçe bölümünde gerek ingilizce bölümünde binlerce bedava site var dmozda.
Herkes tutturmuş parayla ekleniyor ekleniyor. Parayla eklenen bir site gösterin? Ya da editör gösterin? Belge isteyen yok bunun örneğini verin yeter.
Dmoz hakkında bilende bilmeyende sallıyor ne güzel dünya.