site:
www.odevindir.net
Yazılım : ASP olarak kodlanmıştır, Mysql veritabanı kullanmaktadır.
Toplamda 48.000 ödev bulunmaktadır
Domain 2005 Yılında register edilmiştir ve bugüne kadar yayını hiç kesılmemıştır
Tasarım : Tasarım çok iyi işler çıkartan mikaji.com ' a 15 gun once yaptırılmıştır, (750-ytl)
Site fonksiyonel olarak kullanılan bir sitedir. Kış aylarında yanı oğretim donemı içerisinde hiç bir içerik eklemenize gerek kalmaz zıyaretçileri genel olarak kendılerı odev eklıyorlar sadece panelden kontrol ederek onaylıyorsunuz.
Sitenın tamamı css ye gore duzenlenmıştır.
Yaz aylarında gunluk 1000 Tekil ziyaretçi almıştır,
Okulların açılması ıle bırlıkte gunluk zıyaretçi sayısı 8 - 9 K olmuştur,
Gelecek aylar gunluk 35 - 50K hiti olacaktır Gecen yıl ocak - şubat - mart - nisan - mayıs ayı ortalama tekil hitleri 350.000 - 750.000 Tekil arasında olmuştur.(extreme) (webservis düşük saydığı için 350 - 560K gorunuyor webservis panelı gosterebılırım)
Dmoz kaydı : VAR (
Open Directory - World: Türkçe: Kaynaklar: Eğitim: Ders Yardımcıları: Ödevler)
Alexa'ya göre en populer ödev sitesi :
Alexa - Sites in: devler
Alexa sıralaması : 306.000 Kış aylarında 50.000 - 80.000 arasına gırmektedır.
Dizin.com da ödev kategorisinde 1.sıradadır. (
Dizin.com - Kaynaklar » Eğitim » Ders Yardımcıları » Ödevler)
Site odev sitesi olduğu için adsense yasaklanmıştır adsense reklamı çıkmamaktadır.
Sedo. Com dan banlı değil ancak sedoya ekleyemıyorum ısrala kabul edılmıyor domaın ...
Kendı serverımda bulunmaktadır toplamda sanırım 3 GB gii bir alan kaplamaktadır.
Bant Genişliğini hiç ölçmedim ama aylık 1 TB yi geçtiğini sanmıyorum
Son 1,5 yıldır ödev kelimesinin daimi 1. üstelik kategorisel şekilde google tarafından indexlemiştir.
ödev (kategorisel)
ödev indir (kategorisel)
okul ödevleri (kategorisel)
ödev kaynakları (kategorisel)
ücretsiz ödev
ödev yükle
bedava ödev
gibi önemli kelimelerde 1.sıradadır !!!
Bir çok ödev ile ilgili aramalardada 1.sayfadadır.
Kazanç :
Açıkcası bugune kadar daimi bir raporlama tutmadığım gibi çok fazla reklam almadım ve kullanmadım sitenin daha kullanılabılır olması ıcın.
cpxinteractive reklamın kullandım aylık 400 - 500 $ kazancı vardı ancak yaz ayında aylık hıt 30.000 ın altına düştüğü için kapatmışlar bılseydım pop açardım

Yoğun donemlerınde gittigidiyordan 80 - 100 ytl arası odeme aldım (sayfanın en altında reklam alanı o yuzden az sanırım)
reklamstore yenı koydum 8 K hite 2 ytl almışım
Kış aylarında hıt yukselmesı nedenı ıle rahat şekılde banner reklam alabılırsınız
Site satılmıştır Teklif Göndermeyiniz Açık arttırmanın son bitiş günü : 20.09.2008
Gelen son teklıfler buradan bıldırılecektır son rakama gore fıyat verebılırsınız
Satış fıyatı düşünülen rakamın aşağısında olması halıde açık arttırmayı uzatabılırız.
Buradan veya pm yolu ıle teklıf verebılırsınız
Her zaman kolay kolay denk gelmeyecek 3,5 Yıllık bir emek sonucu yapılan bir satıştır,
Satım işlemleri İstanbul içinde karşılıklı yapılabilır, Dataların ve sıtenın tamamı dırek serverdan verılecektır.