reknova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar
Sizler için ücretsiz seo hizmetimize devam ediyoruz. Seo danışmanlık için siteniz pr3 olmalı bu iki taraf için çok daha kolay olacak.
iletişim için: murat1@gmx.de
Seni PROTESTO EDIYORUM degerli ARKADASIM sebebi şu. bu ücretsiz seo danışmanlıgı konusunda bir konu acmıştınız. ve msn de görüşmüştük.. verdiginiz linkleri 3 tane Sunucuma ekledım. ancak sizden,gelen ne bir bilgi nede bir görüntü var.Niyatinde Sifira Karşı Sıfır Elde var Sifir Neyse saglık Olsun. Ben bu arkadaşın hizmetini ve danışmanlıgını görmedim.. bu arkadaşın Linkini 3 siteme eklemiştim şimdi 1 sitede Linki var oda danışmanlık versin diye degil hayrıma veriyorum... ve saldırı yapan arkadaşlarida kiniyorum.bize ve türk toplumuna yakışan hareketler degil bunlar..kısacası çirkin işler yakışmaz.

Bu arkadaşa ve Hizmet alan arkadaşlara, danışmanlık demek: google da şu sayfadan şu sayfaya cıkmak degildir... Hizmet veren Şahıs yada firma Mail Yolu ile Müşterisini,Anlaşma yaptıgı kuruluşu yada kişiyi Bilgilendirmek zorundadir. Hizmet Budur Danışmanlık Budur. ilginize tşk ederim Nekova arkadaşım işlerınde Başarılar dilerim.