Merhabalar : Mickey uyeliginin banini cevap vermesi icin kaldirmistim , fakat online olmadi olamadi (bu gun olmasada yarin olacaktir sanirim ) giyabinda bu konunun tartisilmasi , heleki uzaktan yakindan alakasi olmayan kisilerin kisisel polemiklere girip , sayfalarca konuyu uzatmalarina haklari yoktur , neticede firma sahibi her turlu soru ve soruna cevap vericek yasta ve kapasitededir , "backdoor" yada benzeri onu seven yada hizmetinden memnun olan kisilerin savunmasi gereksizdir , cunki memnun olmak , sevmek sevmemek goreceli 1 kavramdir , 1 memnuniyetsizlik oldugu icin musterisi bu konuyu acmistir.

Ayrica konuyu acan uyeligi aldigi hizmetten memnun olmasa dahi hizmet aldigi firma sahibine direk yuzune alenen sagladigi hizmete dair kufur ettigi icin esefle KINIYORUM.Bu sebebden oturu yedek verilmemisse firma sahibini hakli buluyor , musterilerini bu kadar iletisimsiz ve desteksiz biraktigi icin de Mickey'i haksiz goruyorum (saldiri da olabilir hdd 'de yanabilir bunlar mazaret olamaz) , konu Mickey uyeligi bana ozel mesaj ile ulasip online oldugunda tekrar aktif hale getirilip tartisilacaktir , ozamana kadar , KILIT.

cumleten iyi geceler.

iyi calismalar.